Sólo hay fotos de los pimientos en el horno porque llegué tarde :-(
Tiempo de preparación: 5 minutos
Tiempo de cocción: 60 minutos aproximadamente
Ingredients for 2 people:
- 2 red peppers
- 2 tablespoons tomato sauce
- 2 handful of white rice
- Diced Bacon
- A little water
- Oil and salt
Preparation:
Preheat oven to 200 °C.
Take the red peppers, empty it and wash the seed inside without opening it.
You take a handful of rice, add a tablespoon of tomato sauce, salt and bacon and put it inside the pepper. Repeat with the second red pepper .
Put the peppers on a tray and with your hands splash some water over them. Then put a splash of oil and place them into the oven.
It takes about an hour to be ready. When time has passed, open the oven and with the help of a spoon, take a little rice to try and see if they are ready and so on until the rice is how you like.
Tiempo de preparación: 5 minutos
Tiempo de cocción: 60 minutos aproximadamente
Necesitas:
Para 2 personas
- 2 pimientos rojos
- 2 cucharadas de tomate frito
- 2 puñaditos de arroz blanco
- dados de jamón serrano
- un poco de agua
- aceite y sal
Preparación:
Pre-calienta el horno a 200ºC abajo con aire (si tienes).
Le quitas lo verde del pimiento, lo vacías bien de pepitas y lo lavas por dentro sin abrirlo, para que quede hueco.
Coges un puñado de arroz, le añades una cucharadas de tomate frito, sal, jamón y lo metes dentro del pimiento. Con el otro pimiento haces lo mismo.
Pon los pimientos en una bandeja y con la mano les echas un poco de agua por encima, que queden mojaditos. Luego les pones un chorro de aceite y los metes en el horno.
Déjalos alrededor de una hora en el horno. Cuando haya pasado el tiempo, abre el horno y con la ayuda de una cuchara, coge un poco de arroz para probarlo y saber si están listos. Así hasta que el arroz esté en el punto que te guste.
Ingredients for 2 people:
- 2 red peppers
- 2 tablespoons tomato sauce
- 2 handful of white rice
- Diced Bacon
- A little water
- Oil and salt
Preparation:
Preheat oven to 200 °C.
Take the red peppers, empty it and wash the seed inside without opening it.
You take a handful of rice, add a tablespoon of tomato sauce, salt and bacon and put it inside the pepper. Repeat with the second red pepper .
Put the peppers on a tray and with your hands splash some water over them. Then put a splash of oil and place them into the oven.
It takes about an hour to be ready. When time has passed, open the oven and with the help of a spoon, take a little rice to try and see if they are ready and so on until the rice is how you like.
No hay comentarios:
Publicar un comentario
Intentaré resolverte cualquier duda que tengas ;-)